Изберете лицето, което считате за  щастливо и разкрийте своята скрита

...
Изберете лицето, което считате за  щастливо и разкрийте своята скрита
Коментари Харесай

Тест: Кое лице изразява щастие?

 24898894_2039343716295717_902496302_n

Изберете лицето, което считате за  щастливо и разкрийте своята скрита еднаквост!

На картинката са изобразени две лица, които на пръв взор не показват нищо и имат едно и също изражение. Но изследване  демонстрира, че макар че хората се  объркват при избора, мозъкът ни може да дефинира кое лице е щастливо!

1. Лявото лице показва благополучие

Може би сте се съмнявали в отговора, само че в последна сметка стигнахте до извода, че това лице  показва благополучие. Какво би трябвало да знаете за своя избор? Като първо това, че употребявате лявото полукълбо на  мозъка си, което доминира във всички аспекти на живота ви. Това несъмнено се отразява на  живота ви, тъй като лявото полукълбо е обвързвано с логиката и аналитичното мислене.

Какво значи всичко това? Вие би трябвало да сте идеалният студент, тъй като уменията ви ви оказват помощ елементарно да разберете всички концепции и да решавате проблемите, с които се сблъсквате в живота.

2. Дясното лице показва благополучие

Ако след няколко секунди разсъждения сте решили, че дясното  лице показва благополучие, това демонстрира, че сте сполучлив човек. Знаехте ли, че дясното полукълбо на мозъка е това, което управлява живота ви?

Всичко, обвързвано с експресивност и креативен задания,  за вас просто е детска игра, тъй като вашите креативен качества не провокират подозрения. Никой не може да разбере страстите по-добре от вас. Мислили ли сте в миналото да се посвети напълно на творчество? От вас би излязла изключителна фигура в тази област!

http://quewebada.com/cual-es-la-cara-feliz/

Научете МОЗЪКА си да мисли за невъзможното

 

Вие сте способни на свръхрезултати, такива, каквито никой до момента не е реализирал. Можете да станете номер едно в света, можете и заслужавате това. Ето няколко съществени рекомендации: 1. Спрете да…

Цялата публикация

В сънищата ви се появяват цифри? Ето какво значат

 

Посветените в  нумерологията знаят, че  животът на всеки човек се управлява от цифри. Затова не е изненадващо, че те интензивно проникват в нашите гени. Тълкуване на сънищата е на две…

Цялата публикация

Кармичните заболявания на Знаците на Зодиака – 2

 

Продължение. Кармични болести на Рак Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на този знак – тя е  виновна за храносмилателните органи, затова кармично Раците са предразположени към болести на стомаха…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР